SPOR

Trabzon'un Gururu Ortahisar Belediyesi Süper Lig İçin Final Serisine Hazırlanıyor

Trabzon'un kadın hentbol takımı Ortahisar Belediyesi, A Grubu'nu lider bitirerek Polatlı Belediyesi ile final serisine kalmaya hak kazandı.

Trabzon'un Gururu Ortahisar Belediyesi Süper Lig İçin Final Serisine Hazırlanıyor
12-04-2024 12:39
Google News

Trabzon'un sevilen kadın hentbol takımı Ortahisar Belediyesi, A Grubu'nu lider bitirerek Polatlı Belediyesi ile dörtlü final serisine katılmaya hak kazandı.

27-29 Nisan tarihlerinde Ankara'da gerçekleşecek olan final serisinde mücadele edecek olan takım, son 3 sezonda olduğu gibi bu sezon da süper lige çıkmak için büyük bir azimle çalışmalarını sürdürüyor. Antrenör Sedat Yavuz, takımın iddialı bir kadroyla sezona başladığını belirtirken, hedeflerine ulaşmaya bir adım daha yaklaştıklarını ifade etti.

Yavuz, süper lige çıkmak için belirledikleri hedefe doğru emin adımlarla ilerlediklerini vurgulayarak, takımın lider olarak sezonu tamamlamasının gurur verici olduğunu dile getirdi. Kaptan Funda Yılmaz ise takımın birlikte belirledikleri hedefe odaklandıklarını ve şampiyonlukla süper lige yükselmeyi amaçladıklarını söyledi. Yılmaz, takımın birinci olarak final serisine kalmak ve şampiyonlukla süper lige çıkmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Trabzon'un hentbol alanındaki gururu Ortahisar Belediyesi, Avrupa kupalarına katılım hakkını elde etmek için mücadele vereceği süper lig yolunda umut dolu adımlarla ilerliyor. Takımın başarısı için emek veren antrenör, sporcular ve taraftarlar büyük bir heyecanla final serisini bekliyor. .

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
1 Mayıs 2024 e-gazete