SPOR

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan Ekonomik İstikrar ve Sportif Başarı Açıklaması

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'ın kulübün ekonomik istikrar ve sportif başarı hedefleri hakkındaki açıklamaları

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan Ekonomik İstikrar ve Sportif Başarı Açıklaması
27-03-2024 12:39
Google News

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, Trabzonspor Dergisi'ndeki yazısında, kulübün asla taviz vermeyeceği iki konudan bahsetti. Doğan, öncelikli olarak ekonomik istikrarın önemine vurgu yaptı.

Pandemi dönemi ve döviz kurlarındaki yükselme nedeniyle kulüplerin gelirlerinin düştüğünü belirten Doğan, borçların arttığını ve yeni gelir kaynaklarına ihtiyaç duyulduğunu ifade etti. Başkan Doğan, ekonomik istikrarın sağlanmasının ardından sportif başarının da önemli olduğunu dile getirdi.

Kulüplerde borçların artmasına rağmen sportif başarının gerilediğini belirten Doğan, Trabzonspor'un borçsuz ve sürekli büyüyen bir kulüp olma hayalini kurduğunu ifade etti.

Sportif başarı için altyapıdan yetenekli oyuncuların A takıma çıkışını artırmanın yanı sıra kalitenin de yükseltilmesi gerektiğini belirten Doğan, doğru transfer politikaları uygulanması gerektiğini söyledi.

Gelecek vadeden genç oyuncuların geliştirilmesi ve kulübün hak ettiği günlere kavuşması için çözüm odaklı bir yaklaşım benimsediklerini ifade eden Doğan, Trabzonspor'un başarıya giden yolunda kararlı olduklarını belirtti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete