SPOR

Trabzonspor Deplasmanda İstikrarsızlığını Sürdürdü

Trabzonspor'un deplasman performansı hakkında detaylı bilgiler

Trabzonspor Deplasmanda İstikrarsızlığını Sürdürdü
05-03-2024 11:41
Google News

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Corendon Alanyaspor'a deplasmanda 3-1 mağlup olarak deplasman başarısını sürdüremedi.

Abdullah Avcı yönetimindeki takım, ilk 6 dış saha maçında 4 galibiyet, 2 beraberlik alarak 14 puan topladı ancak son 5 deplasman müsabakasında sadece 4 puan toplayabildi. Karadeniz ekibi, son haftalarda istikrarsız bir performans sergileyerek galibiyet serisini sürdüremedi. Trabzonspor, deplasmanda oynadığı maçlarda Ankaragücü, İstanbulspor, Gaziantep FK ve Fenerbahçe'yi yenerek başarılı sonuçlar elde etti.

Ancak son 5 deplasman maçında sadece 1 galibiyet alabilen bordo-mavililer, Siltaş Yapı Pendikspor ve Bitexen Antalyaspor ile berabere kaldı, Çaykur Rizespor, Beşiktaş ve Corendon Alanyaspor'a mağlup oldu. Trabzonspor, son haçta Atakaş Hatayspor, Siltaş Yapı Pendikspor ve Yukatel Adana Demirspor'u yenerek 3 maçlık bir galibiyet serisi yakalamıştı. Ancak Corendon Alanyaspor mağlubiyetiyle art arda 4. galibiyetini alamadı. Geçmiş dönemlere bakıldığında, Trabzonspor uzun bir süredir 4 veya üzeri maç art arda galibiyet alamamıştı. .

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete