GÜNDEM

TRAFİK, ÇILDIRTTI!

Atatürk Bulvarında devam eden vizyon çalışmaları nedeniyle artan trafik yoğunluğu, sürücüleri bezdirdi. Mesai bitimi ve okul çıkış saati ile birlikte trafik, durma noktasına geldi. Sürücüler, ast üste çaldıkları kornalarla duruma isyan etti.

TRAFİK, ÇILDIRTTI!
25-10-2017 16:27
Google News

IŞIKLAR DEVRE DIŞI KALDI

Trafik sinyalizasyon ışıklarının da devre dışı kaldığı yolda, araçlar adeta mahsur kaldı. İki önemli bağlantı yollarından Cumhuriyet Bulvarı ve Milli Egemenlik Bulvarı’nda yollar trafiğe kapandı, trafikteki sıkışıklık arttı. Sürücüler arasında zaman zaman gerginlik yaşandı.

VATANDAŞ, TRAFİK POLİSLİĞİNE SOYUNDU

Trafik polisinin olmadığı bulvarda iş, vatandaşa düştü. Araçtan inen bir vatandaş, araçların daha güvenli bir şekilde geçiş yapabilmeleri için trafik polisliğine soyundu. Vatandaşın araçlara el kol hareketleri ile talimat yağdırması, trajikomik manzara oluşturdu.

AMBULANS, TRAFİĞE TAKILDI

Sirenlerini çalarak ilerlemeye çalışan ambulans aracı, altyapı çalışmalarının sürdüğü bulvarda dakikalarca mahsur kaldı. Bazı duyarlı vatandaşlar, ambulans için yol açmaya çalıştı.

TRAFİK POLİSLERİ ÇILDIRDI

Trafikte yükselen tansiyon, trafik polislerini de etkiledi. Trafiğin tıkandığı Atatürk Bulvarı’nda araçları kontrol altına almak isteyen Belediye Trafik Ekipleri, polis otosundan yaptıkları anonslarla sürücülere hem talimat yağdırdı hem de araçları yönlendirmek için uğraştı. (Necdet Çakır)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete