GÜNDEM

TRAFİK EĞİTİM PARKI YAPILIYOR

Öğrencilere uygulamalı ve teorik trafik eğitimi verilmesini sağlamak amacıyla İçişleri Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı’nın işbirliği kapsamında oluşturulan mobil trafik eğitim tırı, Batman'a geldi.

TRAFİK EĞİTİM PARKI YAPILIYOR
10-12-2021 16:32
10-12-2021 16:33
BATMAN
Google News

Valilikteki açık otoparkta kurulan tırda, öğrencilere teorik ve uygulamalı eğitimler verilmeye başlandı. Mobil sınıfta trafik eğitimi gören öğrenciler, trafik işaretlerinin yer aldığı alanda ise polis eşliğinde akülü araç kullandı. Vali Hulusi Şahin “Emniyet Genel Müdürlüğünün trafik eğitim tırı tüm ülkeyi geziyor. Kırmızı düdük başta olmak üzere İçişleri Bakanlığımızın trafik eğitim kampanyaları, çocuklarımıza ve ailelerine anlatılıyor. Trafikteki doğru davranışların bir refleks haline gelebilmesi için çok küçük yaşlardan tekrarlanması gerekiyor” dedi.

TRAFİK EĞİTİM PARKI İÇİN İHALE SÜRECİ BAŞLADI

Vali Şahin, İçişleri Bakanlığı talimat ile İl Özel İdaresinin kaynaklarından yararlanarak Esentepe Bölgesi Karabağ Parkı yanında trafik eğitim parkı yapımına başlayacaklarını, böylece gezici tırların hizmetlerinin 365 gün verebileceklerini aktardı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete