GÜNDEM

TRAFİK IŞIKLARI YENİLENMEDİ…

TRAFİK IŞIKLARI YENİLENMEDİ…

TRAFİK IŞIKLARI YENİLENMEDİ…
19-10-2014 20:01
Google News

Kentin en işlek caddelerinde bulunan ve IŞİD protestoları sırasında sökülen veya tahrip edilen trafik ışıklarının günlerdir yenilenmemesi, trafik kazalarına davetiye çıkarıyor.

Uzun süredir çalışmayan trafik ışıklar nedeniyle hem sürücüler hem de yayalar zor anlar yaşıyor. Trafik ışıklarının çalışmadığı cadde ve kavşaklarda yayalar ile araçlar sık sık karşı karşıya kalırken, sürücüler arasında ise kuralsızlık baş gösteriyor.

KURALSIZLIK BAŞ GÖSTERİYOR

Trafik lambalarının yenilenmesini isteyen sürücüler “Turgut Özal Bulvarı üzerinde bulunan ve trafikte sağlıklı geçişleri sağlayan trafik ışıkları çalışmayınca, kuralsızlıklar ortaya çıkıyor. Sürücüler ve yayalar için büyük tehlikedir. Lambaların çalışmaması, kazalara davetiye çıkarıyor. Tahrip edilen lambaların yenilenmesini istiyoruz” açıklamasını yaptı.

9 KAVŞAKTA TRAFİK IŞIKLARI TAHRİP EDİLDİ

Batman Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Nihat Ekinci, kentte toplam 12 kavşak olduğunu, yaşanan olaylarda 9 kavşaktaki sinyalizasyon sisteminin tamamen kullanılmaz hale geldiğini belirterek “9 Ekim’de hasar tespit çalışmalarına başladık ve ihale işlemleri başlatıldı. 24 Ekim’de yapılacak ihalenin ardından müdürlüğümüz kentteki sinyalizasyon sistemindeki hasarı hızlı bir şekilde giderebilecek. Bu süreç içerisinde hem araç sahiplerinin hem de vatandaşlarımızın kavşak kullanımlarında dikkatli olmalarını istiyoruz” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete