GÜNDEM

Trafik polisi istifa etti! Müdür Kıraç da istifa mı edecek?

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimler için kamu kurumlarında istifa haberleri gelmeye başladı. Kulislerde Batman İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç’ın da belediye başkan adaylığı için görevinden istifa edeceği konuşuluyor.

Trafik polisi istifa etti! Müdür Kıraç da istifa mı edecek?
08-11-2023 16:43
09-11-2023 14:11
BATMAN
Google News

İSTİFA İÇİN SON TARİH 1 ARALIK…

31 Mart Yerel Seçimleri için kulisler hareketlenmeye başladı. Belediye başkan adaylığı için kamu kurumlarında istifa haberleri gelmeye başladı. YSK, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri'nde aday olabilmek için kamu görevlilerinin 1 Aralık Cuma Günü saat 17.00’ye kadar görevlerinden ayrılma isteğinde bulunmaları gerektiğini bildirdi.

TRAFİK POLİSİ İSTİFA ETTİ

Batman’ın Balpınar Beldesinde görev yapan ve adını sosyal yardımlarla duyuran Trafik Polisi Ahmet Güzel, belediye başkan aday adaylığı için görevinden istifa etti. Güzel'in, Balpınar Belediye Başkanlığına aday olmak istediği bilgisi alındı.

MÜDÜR KIRAÇ’IN DA ADI GEÇİYOR

1 Aralık’a kısa bir süre kala gözler, Batman İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç’a çevrildi. Adı, memleketi Kahramanmaraş’ın Göksün İlçe Belediye Başkan Adaylığı içi geçen Batman İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç’ın istifa edip etmeyeceği merak konusu oldu.

SÜREÇ 1 OCAK’TA BAŞLAYACAK

1 Aralık’ta istifaların tamamlanmasından sonra siyasi partiler için aday belirleme süreci 1 Ocak’ta başlayacak. Adayların belirlenmesinden sonra 31 Mart’ta Türkiye, belediye başkan, belediye il gene meclis üyeleri ve muhtarlarını seçmek üzere sandık başına gidecek. (Hatice Türkan)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete