SPOR

TRANSFER KOMİTESİ İSTANBUL’DA TOPLANDI

TRANSFER KOMİTESİ İSTANBUL’DA TOPLANDI

TRANSFER KOMİTESİ İSTANBUL’DA TOPLANDI
26-12-2014 19:20
Google News

Petrolspor, devre arasında yapacağı transferler için İstanbul’da Aydın Gülmez başkanlığında ilk toplantısını yaptı.

Transfer komitesinde bulunan Hayrettin Gülmez, Mehmet Gönülaçar, Erdal Alpaslan ve Reşit Kaygu, Aydın Gülmez başkanlığında İstanbul’da ilk toplantısını yaptı.

İlk toplantıda mevcut kadronun durumu ve yapılacak transferler hakkında görüş alış verişi yapılırken, Teknik sorumlu Erdal Alpaslan’ın raporu görüşüldü.

FUTBOLCULARA ÇAĞRI YAPILDI

Devre arasını iyi değerlendireceklerini belirten Petrolspor A.Ş. kulübü yönetimi kurulu başkanı Aydın Gülmez, “Teknik sorumlu Erdal Alpaslan’ın verdiği rapora bakmadan tüm futbolculara kendilerine kulüp bulmalarını istedik. Çünkü bu takımda mutlu ve başarılı olmayacaklarına inanan varsa bizimle çalışma şansı yoktur. Biz yapacağımız transferlerden sonra kampa çağıracağımız futbolcular ile yolumuza devam edeceğiz. Başarışa susamış sahada çok koşan, hırslı futbolcular ile yolumuza devam edeceğiz.” Diye konuştu.

İŞİ SIKI TUTACAĞIZ

Devre arası yapılacak transferler konusunda işi sıkı tutacaklarını belirten Başkan Gülmez, “Devre arasında alınacak sporcuları iyice araştırıp, öyle kadromuza katacağız. Transfer edeceğimiz futbolcular ile 2 yıllık sözleşme imzalayacağız. Bir noktada gelecek yılın kadrosunu şimdiden kurma çabası içinde olacağız. Bu sezon istediğimiz başarıyı yakalamadıksa da geleceğin hesaplarını şimdiden yapmak zorundayız.” Dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
14 Mayıs 2024 e-gazete