SPOR

‘TRANSFERDE TEK SORUMLU TARIK HOCADIR’

Spor – Toto 3. lig 2. grupta ilimizi temsil eden Petrolspor devre arası kampını Antalya’nın Kemer ilçesinde sürdürüyor.

‘TRANSFERDE TEK SORUMLU TARIK HOCADIR’
28-12-2016 19:31
Google News

2016-2017 sezonunun ilk yarısını 22 puanla 10. sırada tamamlayan kırmızı–beyazlı ekibin kamp çalışmalarının yanı sıra devre arasında yapılacak transfer görüşmelerinin de devam ettiği bildirildi.

Petrolspor kulübü başkanı Aydın Gülmez, yaptığı açıklamada, devre arasında yapılacak transferlerde tek sorumlunun teknik direktör Tarık Yurttaş olduğunu belirtirken, şu ana kadar resmi olarak hiçbir transferin yapılmadığını açıkladı. 

"EKSİK MEVKİLERE TRNSFER YAPILACAK”

Devre arası transfer dönemi için çalışmalarını da sürdürdüklerini kaydeden Başkan Aydın Gülmez, "Devre arasında eksik olan bölgelerimizi güçlendireceğiz. Direk oynayacak oyuncular alacağız. Forvet, kaleci, orta saha ve savunma için istediğimiz kalitede futbolcuları kadromuza katmaya çalışıyoruz. Transfer komitemiz, teknik direktörümüz Tarık Yurttaş’ın verdiği raporlar doğrultusunda hareket edip, transfer görüşmelerini sürdürüyor. Şu ana kadar resmi olarak hiçbir transferimiz yok.” İfadelerini kullandı.

“GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR”

25 Aralıkta başlayan kamp çalışmalarının yanı sıra transfer görüşmelerinin de sürdüğünü belirten Başkan Aydın Gülmez, “8 Ocak tarihine kadar yönetim ve teknik heyet transferi bitirip takımı 2. yarıya hazır hale getirecektir. Transfer komitemiz Teknik heyetin verdiği isimlerle görüşmelerini sürdürüyor. Sözleşme imzaladığımız futbolcuları önümüzdeki günlerde kamuoyuna açıklayacağız.” Şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete