GÜNDEM

TREN RAYLARI, ONLARIN KORKULU RÜYASI

Tren geçidinde karşıdan karşıya geçerken tehlikeyle burun buruna gelen vatandaşlar, üst geçit istiyor.

TREN RAYLARI, ONLARIN KORKULU RÜYASI
19-10-2015 20:25
Google News

Huzur Mahallesi’nde bulunan tren rayları, mahallelinin tepkisini topluyor. Yaşlıların ve çocukların tren raylarından geçerken zorluk çektiğini belirten mahalle sakinleri, rayların geçtiği bölgeye üst geçit yapılmasını istiyor.

KARŞIYA GEÇERKEN TAHTA MERDİVENİ KULLANIYORLAR

Devlet Demir Yolları’na ait tren rayları, mahalleyi ikiye ayırıyor. Karşıdan karşıya geçmek isteyen mahalle sakinleri, tahta merdivenle aşağıya indikten sonra tren raylarının üzerinden geçerek yolun karşı tarafına ulaşıyor. Yaşlı vatandaşlar ise yanlarında birileri olmadan ve destek almadan merdivenden inemiyor. Merdivenden güçlükle inen vatandaşlar, çoğu zaman trenin geçişini beklemek zorunda kalıyor.

BU EZİYETE SON VERİN

Mahalle Sakinlerinden Eyüp Işık, Devlet Demir Yolları Müdürlüğüne seslenerek “Mahallemiz, demir yolu ile ikiye ayrılmış durumda. Karşıdan karşıya geçmek için demir yollarından geçmek zorundayız. Biz gençler için sorun yok ama okula giden öğrenciler ve özellikle yaşlılar bu tahta merdivenden inip demir yolunun üzerinden geçiyorlar. Yolun karşısına geçmek istediğimiz zaman büyük korku yaşıyoruz. Yetkililere çağrımızdır bir an önce üst geçit yapılsın” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete