GÜNDEM

TREN RAYLARINA ÇÖZÜM BULUNACAK

Batman şehir merkezini ikiye bölen Devlet Demiryollarına ait hemzemin geçitlerinde yaşanan trafik kazalarının önüne geçmek için harekete geçen Vali Hulusi Şahin, Devlet Demir Yolları yetkilileri ile hemzemin geçitlerde incelemede bulundu.

TREN RAYLARINA ÇÖZÜM BULUNACAK
09-10-2020 18:45
Google News

 

Hemzemin geçitlerindeki incelemelerinde Vali Şahin’e, Devlet Demiryolları Genel Müdürlüğü Bakım Daire Başkanı Ersoy Ankara, Bakım Daire Başkan Yardımcısı Soner Baş, TCDD Mevzuat Şube Müdürü Suat Ocak, Devlet Demir Yolları Malatya 5. Bölge Müdürü Ali Seydi Felek, TCDD Malatya Bakım Servis Müdürü Mahmut Civan, TCDD Diyarbakır Bakım Müdürü Ramazan Yurtseven eşlik etti.

KÖKLÜ ÇÖZÜM BULUNACAK
Batman şehir merkezinde yaklaşık 12 kilometre uzunluğundaki Devlet Demiryollarına ait hemzemin geçitlerindeki trafik kazalarını önlemeye yönelik çalışma başlatan Vali Şahin, özellikle araç ve yaya trafiğinin yoğun olduğu hemzemin geçitlerinde alt ve üst yaya geçitlerinin yapılarak araç ve yaya güvenliğini sağlamak, trafiği daha akıcı hale getirmek için sorunlara köklü çözümler getirmeyi hedeflediklerini belirtti.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete