GÜNDEM

TRENDE BIÇAKLI KAVGA: 2 YARALI

TRENDE BIÇAKLI KAVGA: 2 YARALI

TRENDE BIÇAKLI KAVGA: 2 YARALI
30-10-2014 20:31
Google News

Diyarbakır'dan Batman'a giden yolcu treninin camlarını kıran gruba müdahale eden iki kardeşten biri bıçaklandı diğeri ise darp edildi.

Olay, Diyarbakır -Bismil ilçesine bağlı Salat köyünde meydana geldi. Diyarbakır’dan Batman’a giden Diyarbakır-Kurtalan ekspresi yolcu treni, Bismil’e bağlı Salât Köyü’nde yolcu indirdi. İddiaya göre, kimliği öğrenilemeyen ve köyden binen 5 kişilik grup, trenin hareket etmesinin ardından camlarını kırmaya başladı. Bu sırada yolcu olarak trende bulunan Bilal E. (20) ve Agit E. (18) adlı kardeşler, gruba engel olmaya çalıştı. Kimliği belirsiz kişiler ile kardeşler arasında başlayan sözlü tartışma, kısa süre sonra bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavgada Bilal E. bacağından yaralanırken, kardeşi Agit E. ise darp edildi. Trenin durmasıyla yaralı kardeşler ambulansla Batman Bölge Devlet Hastanesine kaldırılırken, olay yerine çok sayıda jandarma ekibi sevk edildi. Trende yapılan kimlik kontrolünde şüpheli görülen iki kişi jandarma ekiplerince gözaltına aldı.

TRENDE MADDİ HASAR OLUŞTU

Kavgada trenin camları kırılarak maddi hasar meydana gelirken, yolcu treni jandarma ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından Batman'a doğru hareket etti. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlatırken, hastaneye kaldırılan iki kardeşin durumlarının iyi olduğu öğrenildi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?