GÜNDEM

Vekil Ramanlı, Gar Müdürünü dinledi

Batman Tren Gar Müdürlüğü’nü ziyaret eden Hüda Par Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, TCDD Batman Gar Müdür Vekili Halil Saruhan’dan birifing aldı.

Vekil Ramanlı, Gar Müdürünü dinledi
26-08-2023 15:25
27-08-2023 13:08
BATMAN
Google News

MÜDÜR SARUHAN, SORUNLARI ANLATTI

TCDD Batman Gar Müdür Vekili Saruhan, Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları Koruma Kurulu tarafından Batman Gar Binasının tescillendiğini belirterek, “Tescillenen bu muazzam yapının etrafında her gün iki gidiş iki geliş bölge treni hizmeti ve bir ekspres tren hizmeti veriyoruz. Gün içinde dört seferde sadece bir raybüsle yapılıyor. Bir Raybüs daha ihtiyacımız var. Böylece sefer sayısı da attırılabilir, tren arızalandığında yedek raybüsle de devam edilebilir” dedi.

“GEREKENLER YAPILACAK” DEDİ

Tren Gar Müdürlüğü Binasını gezen Ramanlı “İstenilen makul ihtiyaçlar için çalışma ve ilişkilerimiz olacak. Gerekli her çalışmayı destekleyeceğiz. Batman için çalışan her kişi ve kurumun arkasında duracağız. Tren kullanan ve hizmeti hak eden bu milletin daha rahat ve güvenli bir şekilde yolculuk etmesi bizim için önemli bir vazifedir. Gerekli her şeyi yapmak için çalışacağız” dedi. (Haber Merkezi)

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Nisan 2024 e-gazete