GÜNDEM

TRENE RAĞBET ARTTI

Ülkede etkili olan çatışmalı süreçle birlikte tren yolculuğuna rağbet arttı. Güvenli ulaşımın aracı olarak bilinen tren, son aylarda daha fazla yolcu taşımaya başladı.

TRENE RAĞBET ARTTI
21-09-2016 21:23
Google News

Batman Gar Müdürü Halil Saruhan, gazetemizin muhabirine yaptığı özel açıklamada, Batman’da tren ulaşımına rağbetin artış gösterdiğini söyledi.

“YILLIK 80 BİN YOLCU TAŞIYORUZ”

Batman’da trenle yılık ortalama 80 bin yolcu taşıdıklarını söyleyen Gar Müdürü Halil Saruhan “Batman halkı son zamanlarda trenle seyahat etmeye başladı. Yıllık ortalama 80 bin yolcu taşıyoruz. Yolcularımızın daha rahat ve konforlu seyahat etmesi için elimizden gelen çalışmayı yapıyoruz. Bilet fiyatları uygun olduğu için çokça tercih ediliyor” dedi.

EKSPRES BİLET FİYATLARI ZAMLANDI

Tren bilet fiyatları hakkında bilgi veren Saruhan “Bilet fiyatları oldukça caziptir. Ara Tren bilet fiyatı öğrenci 3,5 TL, normal 4,5 TL, ekspres bilet fiyatı 3,5 TL’den 10 TL’ye yükseldi ve Ankara seyahat ise 44 TL’dir. Vagonlarımızı konforlu hale getirdik. Yolcularımız en uzun yolculuğunu bile evindeymiş gibi yapacak” ifadelerini kullandı.(Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?