TÜRKİYE VE DÜNYADAN

TRT 1'de Ramazan Boyunca Yayınlanacak Olan Aziz Mahmud Hüdayi Aşkın Yolculuğu Dizisinin Özel İftar Yemeği

TRT 1'de yayınlanacak olan Aziz Mahmud Hüdayi Aşkın Yolculuğu dizisinin oyuncuları, yapımcısı ve eşi özel bir iftar yemeğinde bir araya geldi.

TRT 1'de Ramazan Boyunca Yayınlanacak Olan Aziz Mahmud Hüdayi Aşkın Yolculuğu Dizisinin Özel İftar Yemeği
13-03-2024 17:39
Google News

TRT 1 ekranlarında Ramazan boyunca seyirciyle buluşacak olan Aziz Mahmud Hüdayi Aşkın Yolculuğu dizisinin oyuncuları, set ekibi, yapımcısı ve proje tasarımcısı Mehmet Bozdağ ile eşi Aslı Zeynep Peker Bozdağ, özel bir iftar yemeğinde bir araya geldi.

Bozdağ Film Platoları’nda bulunan Söğüt 1299 Restoranı'nda düzenlenen iftar yemeğinde davetlilere Anadolu mutfağının zengin lezzetleriyle donatılmış bir menü sunuldu.

Başrol oyuncuları Rüzgar Aksoy, Cem Kurtoğlu, Duygu Gürcan, Hakan Örge, Tuğba Melis Türk gibi isimlerin de katıldığı iftar yemeğinde konuşan yapımcı Mehmet Bozdağ, projeye emek veren herkese teşekkürlerini iletti.

Yapımcı Bozdağ, ekibinin kararlılığı ve çalışma azmiyle Aziz Mahmud Hüdayi'nin hayatını anlatan bu özel projenin seyircileri etkileyeceğine inandığını belirtti.

İftar yemeği, ekip üyelerinin birbirlerine başarı dileklerinde bulunması ve gelecek bölümler için birlikte çalışmaya olan kararlılıklarını vurgulamasıyla son buldu. "Aziz Mahmud Hüdayi Aşkın Yolculuğu", Ramazan ayı boyunca TRT 1 ekranlarında izleyicilerle buluşarak seyircilerin kalplerine dokunacak. .

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Nisan 2024 e-gazete