TÜRKİYE VE DÜNYADAN

TRT 1'in Yeni Dizisi Kara Ağaç Destanı Başlıyor!

TRT 1'in yeni dizisi Kara Ağaç Destanı 23 Şubat Cuma akşamı saat 20.00'de ilk bölümüyle ekranlara geliyor. Anadolu'nun kadim topraklarında iyilik ve kötülüğün mücadelesini konu alan dizi, izleyicilere heyecan dolu anlar yaşatacak.

TRT 1'in Yeni Dizisi Kara Ağaç Destanı Başlıyor!
23-02-2024 15:40
Google News

TRT 1'in iddialı yeni dizisi Kara Ağaç Destanı, 23 Şubat Cuma akşamı seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.

1950'li yıllardan başlayarak 1970'li yıllara kadar uzanan dönemi konu alan dizi, Anadolu'nun mistik atmosferinde geçen sürükleyici bir hikayeyi izleyicilere aktaracak.

Başrollerinde Olgun Şimşek, Emre Kıvılcım, Meltem Akçöl, Özlem Conker ve diğer başarılı oyuncuların yer aldığı dizi, Hasan Karul'un yapımcılığında ve Ufuk Hakan Eren'in yönetmenliğinde izleyicilerle buluşacak.

Kara Ağaç Destanı'nın merakla beklenen ilk bölümünde, Harran'dan gelen genç bir adamın Kara Ağaç'a yaptığı girişle başlayan olaylar zinciri seyircilere heyecan dolu dakikalar yaşatacak. Celal Ağa'nın hükmettiği topraklarda yaşanan çekişmeler ve entrikalar, izleyicileri ekrana kilitleyecek. Dizide, Celal Ağa'nın zulmüne uğrayan Osman Ağa ve onun fedakar eşi Raziye'nin dramı da dikkat çekecek konulardan biri olacak. İki aile arasında geçen çekişmeler ve kaderin çizdiği yollar, seyircilere unutulmaz bir dizi deneyimi yaşatacak. Kara Ağaç Destanı, izleyicilere Anadolu'nun mistik atmosferinde unutulmaz bir yolculuk vaat ediyor.

İyi ile kötünün, varlığın ve yokluğun sınırlarının bulanıklaştığı bu dünyada, güçlü oyunculuk performansları ve etkileyici senaryosuyla dikkat çekecek bir yapım olmaya aday. Heyecanla beklenen ilk bölümü 23 Şubat Cuma akşamı TRT 1'de yayınlanacak olan Kara Ağaç Destanı, izleyicileri ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
2 Mayıs 2024 e-gazete