GÜNDEM

TTNET, KADINLARA İNTERNETİ ÖĞRETECEK

TTNET, KADINLARA İNTERNETİ ÖĞRETECEK

TTNET, KADINLARA İNTERNETİ ÖĞRETECEK
05-09-2014 22:18
Google News

TTNET, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı ve Habitat Kalkınma ve Yönetişim Derneği'nin desteğini yanına alarak "İnternetle Hayat Kolay" sosyal sorumluluk projesini kalkınmada öncelikli 20 ile yayarak genişletiyor.

Proje kapsamında, 3 yılda daha önce internetin sunduğu olanaklardan faydalanmamış 35 yaş üstü, çoğu kadın yaklaşık 30 bin kişiye internet öğretilmesi hedefleniyor. 123 gönüllü gencin görev aldığı projede katılımcılara internetin güvenli kullanımı, e-posta kullanımı, e-devlet uygulamaları, görüntülü haberleşme, online bankacılık ve sosyal medyanın bilinçli kullanımı gibi konularda eğitimler verilecek.

BATMAN DA O İLLER ARASINDA

TTNET’in bilgiye erişimde herkesin eşit imkâna sahip olmasına katkıda bulunma vizyonuyla başlattığı proje, yeni döneminde UNDP ve Habitat Kalkınma ve Yönetişim Derneği işbirliğiyle kalkınmada öncelikli 20 ilde hayata geçiyor. Projede 123 gönüllü genç görev alıyor. Amasya, Artvin, Bartın, Batman, Bayburt, Bingöl, Çanakkale, Çorum, Erzincan, Erzurum, Hakkâri, Kahramanmaraş, Karaman, Manisa, Mardin, Mersin, Ordu, Şanlıurfa, Şırnak ve Yozgat illerinde hayata geçecek projeyle ilgili bilgi veren TTNET Genel Müdürü Abdullah Orkun Kaya "hayata geçirdiğimiz İnternetle Hayat Kolay projesi ile bilgiye erişimin önündeki engelleri ortadan kaldırmayı ve ülke kalkınmasına destek olmayı hedefliyoruz” dedi.  

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete