SPOR

Tuğrulhan Erdemir: Belgrad'da Avrupa Şampiyonası'na hazırım

Tuğrulhan Erdemir, Ankara Eryaman TOHM'da hazırlanarak Avrupa Boks Şampiyonası'na katılmaya hazırlanıyor. Hedefi altın madalya!

Tuğrulhan Erdemir: Belgrad'da Avrupa Şampiyonası'na hazırım
12-04-2024 13:09
Google News

Ankara Eryaman TOHM'da hazırlıklarını sürdüren milli boksör Tuğrulhan Erdemir, 18-28 Nisan tarihleri arasında Belgrad'da düzenlenecek Avrupa Boks Şampiyonası'na iddialı bir şekilde hazırlanıyor. Geçen yıl Polonya'da bronz madalya kazanarak Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na katılma hakkı elde eden Erdemir, hedeflerini açıkladı.

Tuğrulhan, kota aldığı için biraz rahat olduğunu ancak stresinin de olduğunu belirtirken, Olimpiyatların kendisi için bir çocukluk hayali olduğunu ve bu hayalini gerçekleştirmek istediğini dile getirdi.

2024 Paris Olimpiyatları'nda madalya almayı hedeflediğini söyleyen Erdemir, Belgrad'dan başarılı bir şekilde dönüp Altın madalyayla ülkesine gurur yaşatmayı amaçladığını ifade etti.

Türk erkek boksunun Avrupa şampiyonalarındaki altın madalya hasretini dindirmeye çalışacağını söyleyen 25 yaşındaki boksör, Belgrad'a çok formda gittiğini ve iyi bir kamp süreci geçirdiklerini vurguladı. Avrupa Şampiyonası'nın kendileri için iyi bir prova olacağını belirten Erdemir, hedefinin İstiklal Marşı'nı okutmak olduğunu söyledi.

Erkek Boks Milli Takımı'nın Belgrad'da başarılı sonuçlar alacağına inandığını dile getiren Tuğrulhan Erdemir, Paris 2024 için de en iddialı sporculardan biri olduğunu sözlerine ekledi. .

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
30 Nisan 2024 e-gazete