SPOR

TÜGVA TURNUVASINDA FİNALİSTLER NETLEŞTİ

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Batman Temsilciliği tarafından düzenlenen liseler arası futbol turnuvasında yarı final ve final eşleşmeleri belli oldu. Geçen hafta büyük bir ilgi ile başlayan liseler arası futbol turnuvasında, çekişmeli mücadelelerle finale gelindi.

TÜGVA TURNUVASINDA FİNALİSTLER NETLEŞTİ
21-05-2017 19:33
Google News

OKULLARIN YOĞUN KATILIMI SEVİNDİRDİ

Tügva Batman GENÇLİG, okulların yoğun katılımından mutluluk duyduklarını belirterek "Gençlerin yüzündeki heyecan ve aralarındaki tatlı rekabet, yaşadığımız yorgunluğu ve öğrencilerin yaşadığı yoğun sınav stresini bir nebze de olsa unutturdu" açıklamasını yaptı.

MAÇI, SPOR YAZARIMIZ YÖNETECEK

Yapılan elemeler sonucunda 4 takım yarı finale kaldı. Yarı final maçlarında oynayan Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Malabadi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, finale kalmayı başardı. 24 Mayıs'ta oynanacak olan büyük finali, Gazetemizin Spor Yazarı Hakan Tufan'ın yöneteceği açıklandı.

TAKIMLAR BELLİ OLDU

 Netleşen listede, üçüncülük maçının  Atatürk Anadolu Lisesi ve Türk Telekom Anadolu Lisesi arasında yine aynı tarihte yapılacağı ifade edildi.

TÜM SPORSEVERLER MAÇA DAVET EDİLDİ

Turnuvanın 1. 2. ve 3.’lerine çeşitli hediyelerin verileceğini belirten TÜGVA Batman İl Temsilcisi Diyaddin Demirhan, spor koordinatörü, diğer koordinatörler, turnuvaya destek veren Vali Ahmet Deniz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer ve Gençlik Spor İl Müdürü Halil Eren'e teşekkür ederek "Finale bütün halkımız ve spor severler davetlidir" dedi. Demirhan, sosyal sorumluluk bilinci ile önümüzdeki günlerde de gençlere yönelik etkinlikler düzenleyeceklerini açıkladı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete