SPOR

TÜM BATMAN EL ELE, PETROLSPOR 2. LİGE

Petrolspor AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Gülmez, Petrolspor’un, kentteki birlik ve beraberlik duygusu ile başarıyı yakalayıp 2. Lige yükselebileceğini ifade etti.

TÜM BATMAN EL ELE, PETROLSPOR 2. LİGE
25-05-2016 22:19
Google News

2.5 sezondur takımın yönetimini devir aldıklarını belirten Petrolspor Kulübü Başkanı Aydın Gülmez, bu süre zarfında yönetim olarak ellerinden geleni yaptıklarını belirtirken, yeni sezon için birlik çağrısı yaptı. Gülmez, açıklamasında “Petrolspor’umuzu, tüm şehir olarak, el ele vererek birlik ve beraberlik içerisinde tüm samimiyetimizle destekleyerek 2. Lig yolunda hiçbir zaman yalnız bırakmamalıyız” dedi.

Petrolspor’un kent için önemli bir marka olduğunu söyleyen Başkan Gülmez “Geçtiğimiz sezon bütçemiz ve tüm samimiyetimiz ile kulübü yönetmeye çalıştık. İstenilen ve beklenilen başarıyı yakalayamadık.  Ama şunun iyi bilinmesi gerekiyor ki Batman artık bir büyükşehir. Petrolspor tüm Batmanlıların takımıdır. Şehir olarak taraftarlarımız ve tüm kurumlarımızla beraber bu takıma sahip çıkılması gerekiyor. Şehrin futbol takımı o şehrin tanıtımında büyük pay sahibidir, bunu iyi değerlendirmemiz lazım. Petrolspor’umuzu, tüm şehir olarak, el ele vererek birlik ve beraberlik içerisinde tüm samimiyetimizle destekleyerek 2. Lig yolunda hiçbir zaman yalnız bırakmamalıyız” ifadelerini kaydetti.

DESTEK VE YÖNETİM ARAYIŞLARI

Gelecek sezon için yeni yönetim oluşturma hazırlıklarının da sürdüğünü belirten Başkan Aydın Gülmez, Batman halkına seslenerek “Bu memleketin havasını teneffüs eden tüm Batmanlılara sesleniyorum. Kenetlenelim, el ele verelim, hep birlikte Petrolspor’umuzu 2. Lig’e taşıyalım” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete