YAŞAM

Parça Şehri

Parça Şehri, otomobil yedek parçalarına düşük maliyetlerle, hızla ve konforla ulaşım sağlayabilme imkanı sunan dijital platformdur. Otomobillere dair hemen her parçanın satışını yapan platform, oldukça konforlu biçimde birçok yedek parçaya ulaşabilme olanağı sağlar.

 Parça Şehri
17-08-2022 16:34
07-09-2022 10:33
Google News

Geleneksel yedek parça arama yöntemlerinin aksine Parça Şehri, dijital ortam üzerinden yedek parça temin etme imkanı sunar.

Güvenli ödeme seçenekleri ve hızlı kargo olanaklarıyla hizmet veren www.parcasehri.com , en popüler ve en çok tercih edilen otomobil markalarının tüm parçalarını bünyesinde barındırır. Özellikle yedek parça piyasasında bulmanın son derece zorlayıcı olduğu yedek parçalara Parça Şehri üzerinden konforla ulaşmak mümkündür. Üstelik geleneksel yöntemlerin aksine online yedek parça satın almak, çok daha düşük maliyetli ve güvenilirdir.

Düşük Maliyetlerle Tüm Marka ve Modeller İçin Yedek Parçalar

Düşük maliyetlerle tüm marka ve modeller için yedek parçalar sunan Parça Şehri, kullanımı oldukça basit bir platformdur. Marka ve model bilgileri ile kolaylıkla birçok yedek parçaya ulaşım sağlanabilir. Özellikle kaza gibi olumsuzlukların ortaya çıkması durumunda yedek parçaya ulaşmak, sürücülerin ve araç sahiplerinin en çok zorlandığı konuların başında gelir.

Bununla birlikte Parça Şehri, otomobil yedek parçalarına ulaşmanın en kolay ve kestirme yoludur. Piyasada en çok kullanılan otomobil marka ve modellerinin yanı sıra Parça Şehri, parça temini zor olan markalar için de çözümler üretir. Chrysler, Chevrolet yedek parça, Suzuki, Alfa Romeo, Daihatsu, Seat, Porsche, Jeep gibi parça temini zor olan markaların pek çok yedek parçasına Parça Şehri üzerinden kolaylıkla ulaşım sağlamak olanaklıdır.

Şaseden Yedek Parça Bulma Çözümü

Parça şehri Türkiye’de en çok tercih edilen otomobil markaları olan; Ford, Fiat, Volkswagen, Renault, Peugeot, Nissan, Honda, Audi, Mercedes, BMW gibi markaların yedek parçalarına ulaşım konusunda da önemli avantajlar sunar. Tüm marka ve modellerde geçerli olan şase numarası üzerinden parça sorgulama aracıyla konforla talep edilen yedek parçalara erişim sağlanabilir. Aracın şase numarası girilerek talep edilen parçanın seçilmesi uygun yedek parçaya ulaşmak için yeterlidir.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
2 Mayıs 2024 e-gazete