GÜNDEM

TUNCER, BATMAN SONSÖZ’Ü ZİYARET ETTİ

İstanbul’da ikamet eden İş Kadını Emine Ark Tuncer, bazı temaslarda bulunmak üzere geldiği memleketi Batman’da, gazetemiz Sonsöz’ü ziyaret etti.

TUNCER, BATMAN SONSÖZ’Ü ZİYARET ETTİ
02-12-2016 23:03
Google News

Gazetemizin yazarları ile görüşen İş Kadını Tuncer, İstanbul’da ikamet etmesine rağmen, güne Batman’ın yerel gazetelerini okuyarak başladığını söyledi. Kapılarının Batmanlı vatandaşlara her zaman açık olduğunu belirten Tuncer “Bir ayağım Batman’da, öteki ayağım İstanbul’da ve Batman’la gönül bağım çok sıkı. Güne, Batman’ın yerel medyasını okuyarak başlıyorum. Bu kentte yaşanan her olay ve gelişme ile yakından ilgileniyorum. Başı sıkışan her vatandaşımızı, İstanbul’da ağırlamak ve yardımcı olmak vazifemdir” dedi.

LİSE GENÇLERİNE ROL MODEL OLDU

Birüni Üniversitesi Akademisyenlerinden Emirzade Hilsberg ile birlikte geldiği Batman’da, Selahattin Eyyubi Lisesi öğrencilerine rol model olarak sunum yapan Tuncer, yaşamından kesitler sunarak, bütün imkânlara rağmen bir hedef edinmeleri tavsiyesinde bulundu. Akademisyen Hilsberg ise sunumunda, podoloji (ayak sağlığı) bölümünün tanıtımını yaparak, meslek seçimlerinde dikkatli olunması gerektiğini belirtti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete