HASANKEYF

TUNCER, HASANKEYF’TE ÇOCUKLARLA BULUŞTU

Memleketi Batman’ı ziyaret eden Emine Arık Tuncer, Hasankeyf’te kahvaltılı toplantı düzenledi. Hasankeyf ve Beşiri’deki iki okula oyuncak desteğinde bulundu.

TUNCER, HASANKEYF’TE ÇOCUKLARLA BULUŞTU
09-05-2017 18:20
Google News

HASANKEYF’TE KAHVALTILI TOPLANTI DÜZENLEDİ

İstanbul Maltepe Teşkilatı Üyeleri Fatma Sevilay Köz ve Habibe Göltaşı ile birlikte geldiği Hasankeyf’te kahvaltılı toplantı düzenleyen Arık Tuncer, tarihi Hasankeyf ve Cumhurbaşkanlığı Sistemi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Toplantıya Kaymakam Faruk Bülent Baygüven ve Hasankeyf Belediye Başkanı A.Vahap Kusen de katıldı.

OKULLARA OYUNCAK DAĞITTI

Emine Arık Tuncer, önceki ay Beşiri Hasrettin Hoca SODES Sınıfı’nda startını verdiği oyuncak kampanyasını, Hasankeyf Atatürk İlkokulu Anasınıfı ve Beşiri Bahçeli Köyü İlkokulunda sürdürdü. Hasankeyf İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdülbaki Gül ve Atatürk İlkokulu Müdürü Selahattin Yelboğa ile görüşen Arık Tuncer, öğrencilere oyuncak dağıttı.

KÖY OKULU ÖĞRENCİLERİ İLE İLGİLENDİ

AK Parti İstanbul Maltepe Teşkilatı Üyeleri Fatma Sevilay Köz ve Habibe Göltaşı’nın desteği ile temin edilen oyuncakları ise Beşiri’ye bağlı Bahçeli Köyü İlkokulu Öğrencilerine ulaştıran Emine Arık Tuncer, imkanları dahilinde okullara desteğinin devam edeceğini söyledi.

HASANKEYF, YÜKSEK ‘EVET’ ORANI İLE GÖNÜLLERİ FETHETTİ

Emine Arık Tuncer, 16 Nisan Referandumunda, Hasankeyf’te ‘evet’ oy oranının yüksek çıktığına dikkat çekerek “Hasankeyf Halkına vefa borcumuz olduğunu düşünüyorum. Yüksek ‘evet’ oyu oranı ile Yeni Türkiye’de Cumhurbaşkanlığı Sisteminin temellerinin atılmasında ilçe halkımızın büyük desteği oldu. bu yüzden referandum sonrası ilk ziyaretimizi bu kadim kente gerçekleştirdik” dedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete