GÜNDEM

TÜPRAŞ’A İŞÇİ ALINACAK

TÜPRAŞ’A İŞÇİ ALINACAK

TÜPRAŞ’A İŞÇİ ALINACAK
28-11-2016 18:29
Google News

Tüpraş Batman Rafinesi, İş Kur üzerinden 25 işçi alımı yapacak.

Petrol rafinerisinde çalıştırılmak üzere alınacak olan 25 kişilik personel kadrosu için başvurular önceki gün başladı. İş Kur İşbaşı Eğitim Programı kapsamında müracaatta bulunmak isteyenlerin, İş Kur Müdürlüğüne başvurmaları gerektiği bildirildi.

KİMYA TEKNOLOJİSİ TEKNİSYENLİĞİNE BAŞVURU ŞARTLARI:

Endüstri Meslek Lisesi (EML), Teknik Lise (TL), Anadolu Meslek Lisesi (AML) ve Tercihen Meslek Yüksek Okulları (MYO) Öğrenim Seviyesi mezunu olmak şartıyla Kimya Teknolojisi Teknisyenliği Mesleği’ne başvuru yapabilmek için Rafineri, Rafineri ve Petrokimya Teknolojisi Programı, Kimya Teknolojileri, Kimya Teknikerliği, Kimya Laboratuarı, Kimya Bölümlerinden herhangi birinden mezun olma şartı aranacak.

MAKİNE TEKNOLOJİSİ TEKNİSYENLİĞİNE BAŞVURU ŞARTLARI:

Makine Teknolojisi Teknisyenliği mesleği’ne başvuru yapabilmek için Makine Teknolojileri(Torna, Tesviye), Metal İşleri & Metal Teknolojileri, (makine ve metal bölümlerinin tümü), Makine Resim ve Konstrüksiyon mezunu olma şartı aranacak.

ELEKTRİK TEKNİSYENİ MESLEĞİNE BAŞVURU ŞARTLARI:

Elektrik Teknisyeni Mesleği’ne başvuru yapabilmek için Elektrik Programı, Elektrik Teknisyenliği- Teknikerliği, Elektrik-Elektronik teknikerliği-teknisyenliği (elektrik programı bölümlerinin tümü) mezunu olma şartının arandığı açıklandı.

BİLİŞİM TEKNOLOJİSİ TEKNİSYENLİĞİNE BAŞVURU ŞARTLARI:

Bilişim Teknolojisi Teknisyenliği Mesleği’ne başvuru yapabilmek için Bilişim Teknolojileri (Bilgisayar) (bilgisayar bölümlerinin tümü) bölümünden mezun olma şartı aranacak.

İtfaiyecilik Mesleği’ne başvuru yapabilmek için İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği bölümü mezunu olma, Özel Güvenlik ve koruma Meslek Elemanı mesleğine başvuru yapabilme şartı, Özel Güvenlik ve Koruma ön lisans bölümü mezunu olma şartlarının arandığı belirtildi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete