GÜNDEM

TÜPRAŞ, ÇEVRE GÜNÜ’NDE RENKLENDİ

Tüpraş Batman Rafinerisi ile Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü, 5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle İl Müdürlüğü binasını çevreleyen beton duvarı rengârenk boyalarla renklendirdi.

TÜPRAŞ, ÇEVRE GÜNÜ’NDE RENKLENDİ
07-06-2016 20:29
Google News

Kurumun binasını çevreleyen 300 metre uzunluğundaki beton duvar, öğrenciler tarafından çevre ve doğa bilincine vurgu yapan temalarla boyanarak renkli bir görüntüye kavuşturuldu.

Tüpraş Rafinerileri’nde gerçekleşen 5 Haziran etkinliklerine Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy, Çevre ve Şehircilik Müdürü Tarık Yasar ve Tüpraş Batman Rafineri Müdürü Sinan Girgin katıldı.

20 ÖĞRENCİ VE 5 ÖĞRETMEN KATILDI

Tema saha uygulamasında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı politika ve yönetim anlayışına da yer verildi. Tasarım, görsel sanatlar konusunda çok sayıda eseri bulunan sanatçı Fikret Atay ile gönüllü görsel sanatlar öğretmenleri Hamit Can ve İdris Toparlı tarafından uygulandı. Batman Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü katılımı ile zenginleşen proje kapsamında, 5 çevre okuldan 20 öğrenci ve 5 görsel sanatlar öğretmeni de çalışmanın paydaşları olarak etkinlikte yer aldı. Etkinlik, Valilik, Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Tüpraş’tan katılımcıların fırça darbeleri ve anı plaketin çakılması ile tamamlandı. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete