SİYASET

“TURİZM FAKÜLTESİ, HASANKEYF’E KURULSUN”

DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci ve Hasankeyf İlçe Başkanı Mehmet Emin Bulut, Batman’a kurulacak olan turizm fakültesinin Hasankeyf İlçesine kurulması için imza kampanyası başlattıklarını belirtti.

“TURİZM FAKÜLTESİ, HASANKEYF’E KURULSUN”
20-12-2021 05:49
20-12-2021 06:20
BATMAN
Google News

YÖK tarafından Batman'a kurulması kararlaştırılan turizm fakültesinin Hasankeyf İlçesine kurulması gerektiğini belirten DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci “ilimize kurulması planlanan turizm fakültesinin, Hasankeyf'e kurulması büyük elzemdir. Turizm açısından ülkenin en iyi noktalarından biri olacakken bir baraj uğruna heba edilen ilçemizde yaraları sarmak ve turizmi geliştirmek için yeni çalışmalara ihtiyaç var. İlçemizde eğitim ve istihdam sorunlarını bu fakülte ile bir nebze olsun aşabilme fırsatımız var” dedi.

İMZA KAMPANYASI BAŞLATTILAR

DEVA Partisi Hasankeyf İlçe Başkanı Mehmet Emin Bulut de YÖK tarafından Batman'a kurulması için onaylanan Turizm Fakültesinin Antik Kent Hasankeyf’e yapılması için imza kampanyası başlattıklarını belirterek “Çok kısa sürede 5 bin imzaya ulaştık. İmzalarımızı YÖK ve Batman Üniversitesi Rektörlüğüne teslim edeceğiz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?