TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Türk Telekom'dan ilham veren buluşma

Türk Telekom, ana destekçisi olduğu ve teknoloji ile kültür sanatın buluşma noktası Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) kurduğu Türk Telekom Ventures Girişimcilik Merkezi'nde, 19 Kasım Dünya Kadın Girişimciler Günü'ne özel etkinlik düzenledi.

Türk Telekom'dan ilham veren buluşma
19-11-2023 00:19
18-11-2023 17:20
Google News

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Türk Telekom, yenilikçi girişim fikirlerini teknolojik ve sosyal imkânlarla destekleyerek, girişimcilik ekosistemini güçlendirecek çalışmalarını sürdürüyor.

Ana destekçisi olduğu AKM'de kısa bir süre önce Türk Telekom Ventures Girişimcilik Merkezi'nin açılışını gerçekleştiren Türk Telekom, 19 Kasım Dünya Kadın Girişimciler Günü kapsamında başarılı kadın girişimcilerin ilham veren hikayelerinin aktarıldığı bir etkinlik düzenledi.

- "Girişim ekosistemine birçok başlıkta destek oluyoruz"

Açıklamada etkinlikteki açılış konuşmasına yer verilen Türk Telekom Ventures Genel Müdürü Muhammed Özhan, girişimcilik ekosistemine, sağlıktan enerjiye, eğitimden, yapay zeka destekli iş çözümlerine kadar pek çok alanda, teknolojiye odaklanan yerli girişimlere rehberlik ederek yatırım yaptıklarını belirtti. (AA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete