GÜNDEM

TÜRK VE DÜNYA MUTFAĞI MARİNA CAFE’DE

Marina Cafe Restoran, Gap Mahallesi 2510 sokak Babil Plaza arkası İpek Sitesi altında görkemli bir açılışla hizmete girdi.

TÜRK VE DÜNYA MUTFAĞI MARİNA CAFE’DE
30-05-2016 21:00
Google News

Restoranın açılışına BATSO Başkanı Abdulkadir Demir, Meclis Başkanı ve Koçerler Dernek Başkanı Emin Çelik, ASKON Şube Başkanı Selman Nasıroğlu, Muhtarlar Derneği Başkanı Fahrettin Kağba ve kalabalık bir topluluk katıldı. Konuklarla yakından ilgilenen Genç İşletmeciler Mehmet Şirin Uygun ve Diyaddin Sezgin, 500 metrekare kapalı alandan oluşan modern bir mekânda hizmet vereceklerini belirterek “Marina Cafe’de 15 personelle hizmet evreceğiz. Ünlü aşçılarımız var. Türk ve dünya mutfağından yemek ve tatlılarımızla ikramda bulunacağız. İş toplantıları, doğum günü partileri ve özel günlerde rezervasyon alacağız” dedi. Marina Cafe’de yemek ve tatlıların yanı sıra Türk ve dünya kahveleri, dondurma çeşitleri ve içeceklerin de bulunacağı belirtildi.

DONDURMA VE KAHVE ÇEŞİTLERİ MEVCUT

Açılış programında konuşan BATSO Başkanı Abdulkadir Demir, Batmanlı genç girişimcileri tebrik etti. Açılış kurdelesinin kesilmesinden sonra mekânı gezen davetlilere yemek ve tatlı ikramı yapıldı. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete