EĞİTİM

TÜRKAN, BİLİM TEKNİK KOLEJİNDEYDİ

Batman Sonsöz Gazetesi’nin yazarlarından Hatice Türkan, Organize Sanayi Bölgesi’nde eğitim-öğretim hizmeti veren Özel Bilim Teknik Koleji’nde “Sen de Yapabilirsin” konulu konferansa konuşmacı olarak katıldı.

TÜRKAN, BİLİM TEKNİK KOLEJİNDEYDİ
21-04-2016 20:29
Google News

Yaptığı etkinliklerle adından sıkça bahsettiren Bilim Teknik Koleji, bu hafta gerçekleştirdiği panelde Gazetemizin Yazarı Hatice Türkan’ı ağırladı. “Sen de Yapabilirsin” konulu konferansta Lise 1. 2. ve 3. sınıfın kız öğrencileri ile bir araya gelen Türkan, meslek hayatına ilişkin sunum yaptı. Sinevizyon eşliğinde gerçekleşen etkinlikte, bugüne kadar gerçekleştirdiği söyleşilerden örnekler sunan Gazeteci-Yazar Türkan, Batman, Kadın ve Gazetecilik konuları üzerine değerlendirmeler yaptı

ÖĞRENCİLER, TÜRKAN’I SORU YAĞMURUNA TUTTU

Söyleşide okulun kız öğrencileri, Gazeteci-Yazar Türkan’a sorular yöneltti. Batman’da gazetecilik yapmanın zorlukları, kadın gazetecilerin karşılaştığı sorunlar, basın ve medya üzerindeki baskılar, düşünce ve ifade özgürlüklerinin konuşulduğu söyleşide Türkan’ı soru yağmuruna tutan kız öğrenciler, bölgede yaşanan süreci de gündeme getirdi. Konferansın sonunda kız öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektiren Türkan’a Okul Müdürü Şirin Ashi tarafından teşekkür plaketi verildi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete