EĞİTİM

Türkan, mesleğini tanıttı

Batman Sonsöz Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hatice Türkan, Petrol Ofisi İlkokulunda 4.sınıf öğrencilerine gazetecilik mesleği ile ilgili sunum yaptı, soruları yanıtladı.

Türkan, mesleğini tanıttı
10-11-2023 13:34
11-11-2023 16:47
BATMAN
Google News

 TÜRKAN MESLEĞİNİ TANITTI, ÖĞRENCİLERİN SORULARINI YANITLADI

Batman’ın 23 senelik eğitimcisi Rıdvan Pekince’nin yeni görev yeri olan Petrol Ofisi İlkokulunda meslek tanıtımları yapılmaya başlandı. Okula davet edilen Genel Yayın Yönetmenizi Hatice Türkan, 4.sınıf öğrencilerine gazetecilik mesleği ile ilgili bilgi verdi. Etkinliği okulun rehber öğretmenleri Ruken Öksüz ve Mustafa Kara ile sınıf öğretmenleri Methi Araç, Ömer Üney, Hatice Uğurlu ve Muzaffer Başaran da izledi.

ÖĞRENCİLERİN GAZETECİLİK MESLEĞİNE MERAKI TAKDİRE ŞAYANDI

Türkan, gazetecilerin, halkın haber alma hakkını yerine getirebilmek için fedakârlık ve özveriden ödün vermeden, toplumun sesi, gözü ve kulağı olma gayretiyle emek harcadığına dikkat çekti. Gazetecilerin, demokrasinin vazgeçilmez unsuru olduğunu belirten Türkan, sunumu dikkatle dinleye öğrencileri alkışladı. Öğrencilerin sorularını yanıtlaşan Türkan, okulda başarıyla görev yapan idareci ve öğretmenlere teşekkürlerini iletti. Okul Müdürü Rıdvan Pekince, öğrencilerin motivasyonu ve başarısı için hiçbir fedakârlıktan kaçınmadan görev yaptıklarını belirtti. (Gülsüm Erdem/Batman Sonsöz Gazetesi)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
6 Mayıs 2024 e-gazete