GÜNDEM

TÜRKİYE, BATMANLI 2 GENCİ KONUŞUYOR

İstanbul’da yaşayan Batmanlı iki gencin kurmuş olduğu Inter Turkiye Grupları, sosyal medyada Türkiye’nin en büyük sayfası haline geldi.

TÜRKİYE, BATMANLI 2 GENCİ KONUŞUYOR
10-06-2018 21:37
Google News

 800.000 katılımcısı olan Inter Turkey Gruplarının önderliğini, Kürt Sanatçı Rotinda Ezel ile özel bir şirkette Satış ve Pazarlama Müdürü olan Bilal Özdemir yapıyor.

Inter Turkey, Türkiye’de ilk defa Ölüdeniz Kelebekler Vadisi’nde 3.000, Katrancı Koyu’nda 4.600, Şirince Matematik Köyü’nde 1.800, Ağva’da 1.750 kişinin katılımı ile dev kamplar düzenledi. Mudanya’da Mudanya Belediye Başkanı’nın da desteğiyle, 11.000 kişinin katılımıyla Türkiye’nin ilk otostop festivalini düzenledi. Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan otostop festivalinde Can Bonomo, Cem Adrian, Manuş Baba, Satta, Eda Baba, Gazapizm, Adamlar ve Bağzıları gibi ünlü sanatçılar sahne alacak.

SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNİ DESTEKLİYORLAR

Batmanlı Girişimci Bilal Özdemir “Kamp ve festivallerin yanında sosyal sorumluluk projeleriyle de ihtiyaç sahiplerine, lösemili çocuklara hediyeler götürüyoruz. Türkiye’nin birçok yerinde otostop çekerek birçok gencin, sırtlarındaki çanta ile Hatay’da savaştan kaçmış çocuklara oyuncak götürmesini sağladık. Doğu Ekspresi ile 120 kişiyi otostopla Ankara’da buluşturduk, Gönül Treni adını verdiğimiz projede 120 otostopçu ile topladığımız kırtasiye malzemeleri, giyisi ve oyuncakları iki tır halinde çocuklara ulaştırdık. Sokak hayvanlarına mamalar dağıttık” dedi

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
2 Mayıs 2024 e-gazete