EĞİTİM

TÜRKİYE’DE BİR İLK, YAŞAM HASTANESİNDE

Bel ve boyun ağrılarının tedavisinde kullanılan ve Almanya’da gözde tedavi yöntemleri arasına girmeyi başaran Spine MED decompression sistem, Türkiye’de ilk defa Özel Batman Yaşam Hastanesi’nde kuruldu.

TÜRKİYE’DE BİR İLK, YAŞAM HASTANESİNDE
06-08-2017 20:38
Google News

Word Mar’da yeni cihaz ile ilgili düzenlenen tanıtım toplantısına Hastane Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dinç, Hastane Müdürü Burhan Dinç, Ortopedi Uzmanı M. Yavuz Başer, Beyin Cerrahı Enver Sosuncu ve Genel Cerrah Mahmut Kesenci katıldı. Yönetim Kurulu Başkanı Dinç, Yaşam Hastanesi’nin, 2006 yılında 29 yatak ve 30 çalışanla hizmete başladığını, bugün ise 250 personel ve 75 yatakla hizmeti sürdürdüğünü belirterek “Gelişen teknolojiyi takip ediyoruz. Ankara Çankaya’da Özel Yaşam Çankaya Hastanesini açtık. Hacettepe ve Gazi Üniversitelerinden tanınmış hekimlerle anlaşarak ciddi ameliyatlar yapıyoruz” dedi.

FITIK, AMELİYATSIZ TEDAVİ EDİLECEK

Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Opr. Dr Yavuz Başer ise “Yeni cihaz, devrim niteliğinde. Boyun ve bel fıtığını ameliyatsız, lazer ve ışın tedavisi olmadan decompression sistemi ile yapıyoruz. Hastanın boy kilo ve vücut ölçüleri göz önüne alınarak, 20 seansta günde 30 dakika işlem uyguluyoruz. Avrupa ve Çin’de % 86 veya % 93 klinik başarı gözlendi” dedi. 

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete