EĞİTİM

Türkiye’de ilk olacak

Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşması kapsamında enerji alanında pilot üniversite seçilen Batman Üniversitesi, Türkiye’de ilk kez düzenlenecek olan IEEE Global Energy Conference 2022 (GEC2022)’ye ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Türkiye’de ilk olacak
26-04-2022 14:21
26-04-2022 14:22
BATMAN
Google News

DÜNYANIN HER YERİNDEN KATILIMCI BEKLENİYOR

Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü bünyesinde 26-29 Ekim tarihleri arasında hibrit olarak gerçekleştirilecek konferans, alanında önde gelen bilim insanlarını, araştırmacıları ve araştırma uzmanlarını, iş adamlarını, sektör ve devlet yetkililerini bir araya getirerek ilgili deneyimlerini ve araştırma sonuçlarını paylaşmayı, araştırmacılar, uygulayıcılar ve eğitimciler için en son yenilikleri, trendleri, enerji sistemleri alanlarında karşılaşılan pratik zorlukları, benimsenen çözümleri sunmak ve tartışmak için disiplinler arası bir platform sağlamayı amaçlıyor.

BÜYÜK BİR FIRSAT

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, enerji depolama sistemleri, yenilenebilir enerji kaynakları, enerji iletim ve dağıtımı, elektrikli makineler, güç sistemleri ve benzeri konularda çalışan bilim insanlarına bulgularını paylaşmaları ve dünyanın her yerinden katılımcılarla ağ kurmaları için büyük bir fırsat sunan konferansa, tüm yazarların araştırma özetlerini, bildirilerini ve e-posterlerini göndererek katkıda bulunmaya davet ettiklerini söyledi. İngilizce sunulacak bildirilerin, 30 Ağustos’a kadar üniversitenin web sayfasına yüklenmesi gerekiyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete