GÜNDEM

TÜRKİYE’NİN O SES’İ EMRE

O Ses Türkiye Yarışmasının Şampiyonu, Batmanlı Emre Sertkaya oldu.

TÜRKİYE’NİN O SES’İ EMRE
03-02-2016 19:49
Google News

Sıra dışı yorumu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Batmanlı Emre Sertkaya, TV8’de Acun Ilıcalı’nın hazırlayıp sunduğu O Ses Türkiye Yarışmasında 1.’liği kimseye kaptırmadı.

Gökhan ve Hakan'ın takımında yer alan ve yarışmanın en güçlü adayı olarak finale yükselmeyi başaran Sertkaya, önceki akşam yapılan dev final gecesinde rakibi Aziz Kiraz’la karşı karşıya geldi. Ahmet Aslan’ın “Minnet Eylemem” adlı eseriyle beğeni toplayan Batmanlı Emre, SMS oylaması sonucunda en çok oyu alarak O Ses Türkiye 2016'nın şampiyonu oldu.

BATMANLILAR SMS YAĞMURUNA TUTTU

Dev final gecesi nedeniyle Batmanlılar, evlerinde ve kahvehanelerde televizyonlara kilitlendi. Başarılı yarışmacı için cep telefonlarından TV8’i SMS yağmuruna tutan vatandaşlar, sosyal medya hesaplarından da Emre’ye destek verilmesi için seferber oldu. Vatandaşlar, Batmanlı Emre’ye verilen desteği arttırmak için, attıkları SMS’leri sosyal medya hesaplarından paylaştı. Batmanlı siyasetçiler, işadamları, eğitimciler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de SMS seferberliğine destek verdi.

SMS ATANA DÜRÜM BEDAVA

Sosyal medya hesaplarında paylaşılan yorumlarda Türkiye Gençlik Konseyi (TGK) Genel Başkanı ve Gevrek Yemek Salonu İşletmecisi Mekân Görük’ün “Emre’ye SMS atan kişiler, gönderdikleri kıs mesajın fotoğrafını bize atarlarsa Gevrek Yemek Salonunda dürüm kazanacak” yorumu, en fazla ilgi çeken paylaşımlardan biri oldu. Paylaşılan yorumlar arasında “Haydi Gençler parmaklar çalışsın” “Oyları görelim, beğenmekle olmuyor” “Her şeye rağmen Batman kazandı” “Hele bir Emre Sertkaya şampiyon olsun telefon faturam sana kurban olsun” yorumları da beğeni toplayan yorumlar arasında yer aldı.

ONU BİRİNCİ YAPAN FOTOĞRAF

Batmanlı Emre Sertkaya, Ahmet Aslan’ın “Minnet Eylemem” şarkısıyla O Ses Türkiye’nin şampiyonu oldu. Başarılı yarışmacının çocukken Ahmet Aslan’la çektirdiği fotoğraf ise başarısının tesadüf olmadığını kanıtladı.

EMRE SERTKAYA KİMDİR?

Aslen Batmanlı olan 20 yaşındaki Emre Sertkaya, lise mezunu olup konservatuara hazırlanmaktadır. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
10 Mayıs 2024 e-gazete