SİYASET

“Türkiye’yi yönetebilecek bir yönetim kurduk”

2. Olağan Kongre ile göreve gelen HDP Batman İl Eş Başkanları Nizamettin Toğuç ve Berivan Helen Işık ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Batman Sonsöz Gazetesine nezaket ziyaretinde bulundu.

“Türkiye’yi yönetebilecek bir yönetim kurduk”
05-12-2017 20:42
Google News

Kongrelerinin coşkulu bir atmosfer getirdiğini belirten İl Eş Başkanı Berivan Helen Işık “Parti olarak çalışmalarımızı 5 alana yayacağız. Basın, örgütlenme, saymanlık-ekonomi, hukuk ve halkla ilişkiler alanında çalışacağız. Halkın sorunlarını birebir gözlemleme ve çözüme almayı hedefliyoruz. Çalışmalarımızı sürdürürken yaşananları tüm tarafsızlığı ile yansıtacak basın temsilcilerinin varlığının önemli olduğuna inanıyoruz” dedi. 

“TEMAYÜLÜ, HALKIMIZ YAPTI”
İl Eş Başkanı Nizamettin Toğuç ise güçlü bir yönetim kurduklarını belirterek “Biz temayülü, halkımıza yaptırdık. Köy, ilçe e beldeleri gezerek yönetimde halkın kimisi istediğine dair görüş ve öneriler aldık. Halkın önerileri doğrultusunda komisyonumuz bir yönetim oluşturdu. Yönetimdeki tüm arkadaşlarımız, halk tarafından seçilmiş kişilerdir. Değil HDP il binasını, tüm Türkiye’yi yönetecek güçte bir yönetim kurduk. İnşallah bu güvene layık olacağız” dedi. (Yusuf Kavak)

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete