GÜNDEM

TURKVEN’İN AVUKATLARINDAN MEDİCAL PARK CEVABI…

TURKVEN’İN AVUKATLARINDAN MEDİCAL PARK CEVABI…

TURKVEN’İN AVUKATLARINDAN MEDİCAL PARK CEVABI…
19-01-2015 20:13
Google News

 

 “Medical Park Hastanesi taşınmıyor”

8 Ocak tarihinde ortak basın açıklaması yapan BATSO Başkanı Abdulkadir Demir ile Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği Başkanı Talat Kara’nın “Batman terör şehri olarak gösteriliyor. Medical Park Hastanesinin bu gerekçeyle Batman’dan taşınmasını kınıyoruz” sözlerine Turkven’in avukatlarından yanıt gecikmedi.

HASTANENİN KAPATILMASI VEYA TAŞINMASI SÖZ KONUSU DEĞİLDİR

Turkven’in avukatları tarafından yapılan yazılı açıklamada “Medical Park hissedarlarınca Batman’ın terör şehri olarak nitelendirildiği ve Medical Park Batman Hastanesinin kar etmediği öne sürülerek hastanenin İstanbul’a taşınarak, kapatılmak istendiği öne sürülmüştür. Böyle bir düşünce hiçbir zaman var olmamıştır. Ne Medical Park Grubu ne Medical Park Yönetim Kurulu Başkanı ne de Medical Park Şirketi ortaklarının hiçbir zaman Medical Park Batman Hastanesi’nin kapatılması ve ya hastanenin taşınmasına yönelik bir düşüncesi ya da bu konuda herhangi bir girişimi olmamıştır” denildi.

HİZMETLERİMİZİ GELİŞTİREREK DEVAM ETTİRECEĞİZ

Medical Park olarak Batman’da yürüttükleri hizmetleri geliştirerek devam ettireceklerini belirten avukatlar “Medikal Park’ın hakim ortağı olduğu Sentez Sağlık Hizmetleri A.Ş. altında Batman hastanesi dışında Gaziantep ve İzmir hastaneleri de bulunmaktadır. Medical Park merkez tarafından, bünyede hastaneler ile ilgili herhangi bir ayrım yapılmadan destek hizmetler sunulmakta olup Medical Park Batman Hastanesi için de aynı şekilde birçok hizmet İstanbul’dan sağlanmaktadır. Özetle Batman’da verdiğimiz hizmetleri geliştirerek devam ettireceğimizi ve Medical Park Batman Hastanesi’nin kapatılması yönünde bir irademiz olmadığını belirtmek isteriz” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete