GÜNDEM

TÜRSAB CAMİASI İFTARDA BULUŞTU

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği’nin (TÜRSAB) yeni kurulan birlik organı Güneydoğu Bölgesel Yürütme Kurulu, kendisine bağlı 72 turizm seyahat acentesini iftarda buluşturdu.

TÜRSAB CAMİASI İFTARDA BULUŞTU
13-07-2015 21:52
Google News

Mado’da düzenlenen iftar programına TÜRSAB Genel Merkez Başkan Danışmanı Davut Günaydın ve Güneydoğu BYK Başkanı Emin Mesut Ramanlı ile Batman, Mardin, Siirt, Şırnak’tan gelen seyahat acenteleri yöneticileri katıldı. Programda seyahat acentelerinin sorularını yanıtlayan Genel Merkez Başkan Danışmanı Davut Günaydın “Çok ciddi problemler var, bunların farkındayız. Bilhassa havayolları ile ilgili ciddi sıkıntılar var. İnternet üzerinde haksız rekabet yaşanıyor. Bu sorunlarla ilgili çalışma yürütmeye devam ediyoruz. İşimize ve aşımıza saygı duymayan tüm havayollarını, gerekirse Türk Havayollarını da bu durumun düzelmesi adına mahkemeye vereceğiz” dedi.

İLK DAVAYI PEGASUS’A AÇTIK

İlk mahkemeyi Pegasus Hava Yollarına açtıklarını belirten Günaydın “Pegasus gibi haksız rekabete neden olan diğer hava yollarına da ilgili yazıları yazdık. Havayollarının keyfi bir şekilde haksız rekabete neden olacak durumlarına hiçbir şekilde müsaade göstermeyeceğiz. Ayrıca Güneydoğu BYK Yönetim Kurulunu, Batman Kültür ve Turizm Müdürlüğünü tebrik ediyoruz. Şu ana kadar yapılan denetimlerde belgesiz seyahat acenteliği gösteren 40 işyeri kapatıldı ve kaçak tur faaliyeti yürüten 6 mekâna cezalar kesildi, bu denetimlerin daha da sıklaşacağını umut ediyoruz” dedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete