GÜNDEM

TV PATLADI, ÇIKAN YANGIN EVİ KÜL ETTİ

TV PATLADI, ÇIKAN YANGIN EVİ KÜL ETTİ

TV PATLADI, ÇIKAN YANGIN EVİ KÜL ETTİ
17-02-2015 22:03
Google News

 

Bir evde bulunan televizyonun patlaması sonucu çıkan yangında ev küle döndü. Evde bulunan seccadenin yangında zarar görmemesi, mahalle sakinlerini şaşkına çevirdi.

Sağlık Mahallesi 1925. sokakta bulunan Naciye Taşkın Demirkıran’a ait evin 3. katında televizyonun patlaması sonucu yangın çıktı. Aile fertlerinin evde olmadığı gece saatlerinde çıkan yangın, evi küle çevirdi. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, uzun uğraşlar sonucu yangını söndürdü. Yangının kontrol altına alınmasından sonra eve giren mahalle sakinleri, gördükleri manzara karşısında şaşkına döndü. Yangında evin küle dönmesi ancak kanepenin üzerinde bulunan seccadenin zarar görmemesi görenleri şaşırttı.

HAYRETLER İÇERİSİNDEYİZ

Naciye Taşkın Demirkıran’ın komşusu Hüseyin Ekinci, gece saatlerinde bir patlama sesi duyduğunu ve alt kattan yukarıya doğru alevlerin yükseldiğini görünce itfaiyeye haber verdiğini söyledi. Yangının kontrol altına alınmasından sonra içeri girdiğini söyleyen Ekinci “Yangın sonrası evin içine girdim. Ev tamamen kül olmuştu ancak kanepenin üzerinde bulunan seccadeye hiçbir zarar gelmemesi beni şaşkına çevirdi” dedi.

Enver Taylan isimli komşu, Naciye Taşkın Demirkıran’ın şeker hastası olduğunu ve gece saatlerinde fenalaşarak çocuklarının yardımı ile hastaneye kaldırıldığını ve bu esnada yangının çıktığını söyledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete