GÜNDEM

ÜÇ TEKERLEKLİ AMBULANS…

Yük taşımada kullanılarak birçok vatandaşın ekmek teknesi haline gelen üç tekerlekli arabalar, zaman zaman insan taşımada da kullanılarak önemli bir misyonu üstleniyor.

ÜÇ TEKERLEKLİ AMBULANS…
29-03-2017 18:25
Google News

İŞSİZ VATANDAŞIN EKMEK TEKNESİ

Batman’da işsiz birçok vatandaş, düşük fiyattan aldığı üç tekerlekli araba ile yakıt masrafı olmadan semt pazarlarında yük taşıyıcılığına başlıyor. Böylece işsizliğin yoğun olduğu Batman gibi kentlerde üç tekerlekli arabalar, ekmek teknesine dönüşüyor. Sokak sokak gezerek üç tekerlekli araba ile yük taşıyan birçok vatandaş, bu şekilde ailesini geçindiriyor.

İNSAN TAŞIMADA DA KULLANILIYOR

Pazar torbalarını, ev ve iş malzemelerini, küçükbaş hayvanlarını taşımada kullanılan üç tekerlekli arabalar, zaman zaman kent merkezinde insan taşımada da kullanılırken görüntüleniyor. Üç tekerlekli arabalarla ilgili ilginç karelerden biri, önceki gün Akyürek Mahallesinde muhabirimiz tarafından çekildi. Fotoğrafta, hasta ve yaşlı bir adamın, üç tekerlekli araba ile taşınarak hastaneye ulaştırılmaya çalışıldığı görüntülendi. Muhabirimizin objektifine yansıyan bu fotoğraf “üç tekerlekli ambulans” ifadeleri ile yorumlandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete