SİYASET

UÇAR, SALDIRIYI KINADI

AK Parti İl Başkanı Diyaettin Uçar, önceki gün işadamı Necat Nasıroğlu’nun evine yönelik düzenlenen bombalı saldırıyı kınadı.

UÇAR, SALDIRIYI KINADI
30-03-2015 20:42
Google News

Nasıroğlu’nu bürosunda ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunan Uçar, saldırıyı kınadığını belirtti. Uçar, açıklamasında “terör, işsizliğe neden olmuş ve işsizliğin neden olduğu yoksulluk en çok bölgemizi ve Batman’ı vurmuştur. Çözüm süreci ile canlanan bölgemiz ekonomisine bazı karanlık güçler yine darbe vurmaya çalışmaktadır. Karanlık güçlerin oyunlarının son örneği Batman’ın değerli kişiliklerinden Necat Nasıroğlu’nun özel hanesine yapılan menfur saldırıdır” dedi.

SALDIRIYI YAPANLAR, HALKIN GERÇEK DÜŞMANLARIDIR

Önemli yatırımcı işadamlarının ve kanaat önderlerinin şiddet yöntemi ile bölgeden uzaklaştırılmak istendiğini ileri süren Uçar “Bu saldırıyı yapanlar Kürt halkının gerçek düşmanlarıdır. Halkımız, kendisine yıllardır iş ve aş getiren, ilimize katkıda bulunan, yüzlerce üniversite öğrencisine burs veren, yurt içinde ve yurt dışında ülkemiz adına önemli yatırımlar yapan başta Necat Nasıroğlu’na ve işadamlarımıza yapılan hain saldırıları asla affetmeyecektir” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete