GÜNDEM

ÜCRETSİZ ANALİZE BEKLENİYORSUNUZ

Hüseyin Karaman Beslenme Danışmanlık ve Terapi Merkezi, Pınarbaşı Mahallesi Wordmar AVM yanı Kaya Plaza Kat:4 Daire 18’de hizmet vermeye başladı. Merkezde, Diyetisyen Hüseyin Karaman ve Diyetisyen Dilan Tunç, özel cihazlarla uygulama yapıyor.

ÜCRETSİZ ANALİZE BEKLENİYORSUNUZ
04-10-2018 21:39
Google News

 

ANDULASYON CİHAZI, İÇ YAĞLANMAYI ÖNLÜYOR

Diyetisyen Hüseyin Karaman “Merkezimizde bulunan Andulasyon Terapi Cihazı, bölgesel incelme, iç organların etrafındaki yağlanma, kalp damar sistemi, şiddetli akut ağrıları, uyku bozuklukları, stres, kronik bel ve sırt rahatsızlıkları, metabolik aktivasyon, romatizma, fibromiyalji gibi hastalıklarda kullanılan yardımcı bütünsel bir terapi cihazıdır” dedi.

PROFESYONEL VÜCUT ANALİZ CİHAZI

Karaman, Andulasyon Terapi Cihazının ise bölgesel kas ve yağ analizi, obezite derecesi, vücut kitle indeksi bel, kalça oranı, iç organ yağ düzeyi, sporcular için inbody puanı hesaplamasında kullanıldığını belirtti.

İŞİNİN EHLİ OLMAYAN DİYETİSYENLER, İNSAN AĞLIĞI İLE OYNUYOR

4 yıllık beslenme ve diyetetik bölümünde eğitim alıp, diyetisyen unvanı ile Batman’ın ilk özel beslenme ve danışmanlık merkezini açtıklarını belirten Karaman “Son yıllarda insanların beslenme ile ilgili sorunlarından, maddi manevi pay çıkarmaya çalışan, işin ehli olmayan sözde diyetisyen sayısında artış var. İnsanları kendilerine bağlayıp, rahatlıkla ulaşılabilecek ürünlerle mucizeler vaat ediyorlar. Bu ürünleri kullananlarda, geri dönüşü olmayan kalıtsal hastalıklar tezahür ediyor. İşin ehli olan biz diyetisyenlerin, artık bu probleme el atması gerekiyordu. Bu sebepten, beslenme ve danışmanlık merkezini profesyonel medikal ürünlerle hizmete açtık. Tüm halkımızı, ücretsiz analize bekliyoruz. Bize 0538 892 45 21 numaralı hattan ulaşılabilir” dedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete