GÜNDEM

ULAŞTIRMA BAKANI’NIN; STK’SIZ STK TOPLANTISI

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, temaslarda bulunmak üzere geldiği Batman’da sivil toplum kuruluşu temsilcileri (STK) ile bir araya gelmek istedi. Düzenlenen toplantıya kentteki sivil toplum kuruluşlarının davet edilmeyişi, çelişki oluşturdu.

ULAŞTIRMA BAKANI’NIN; STK’SIZ STK TOPLANTISI
21-06-2020 16:13
Google News

 

SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI DAVET EDİLMEDİ

Bir restoranda düzenlenen toplantıya, Vali ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, AK Parti İl Başkanı Akif Gür, kaymakamlar ve ilçe belediye başkanları katıldı. STK toplantısı olarak duyurulan toplantıya, sivil toplum kuruluşu temsilcileri davet edilmedi. Paylaşılan toplantı fotoğraflarında da STK temsilcileri görülmedi.
BAKAN, BATMAN’A YAPILAN ÇALIŞMALARI ANLATTI
Bakan Karaismailoğlu, Batman'da son 18 yılda 20 projenin tamamlandığını hatırlatırken, sadece kara yolu çalışmalarına 3 milyar lira yatırım yapıldığını söyledi. Kentte 15 kilometre olan bölünmüş yol uzunluğunun 156 kilometreye çıkarıldığını aktaran Karaismailoğlu, "Bugün itibarıyla 5 projemiz devam ediyor. 5 projenin toplam maliyeti 1 milyar 750 milyon lira. Batman-Hasankeyf yolunu bölünmüş yol yapıyoruz. 37 dakikalık seyahat süresi, yol açıldığında 22 dakikaya düşecek. Batman-Hasankeyf-Gercüş-Midyat yolunu önümüzdeki yıl hizmete alacağız. 22 kilometresi Batman’da bulunan Kozluk-Baykan-11.Bölge Hududu Yolu, 28 kilometre uzunluğundaki Batman, Silvan, Kozluk Ayrım Yolu, Batman-Midyat Devlet Yolu, Gercüş Köprülü Kavşağı'nın yapımı devam ediyor. Batman, Silvan, Kozluk Ayrım Yolu ve Batman-Midyat Devlet Yolu Gercüş-Kayapınar Kavşağı'nı bu yıl hizmete alıyoruz" dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
18 Nisan 2024 e-gazete