SİYASET

“ÜLKENİN SORUNLARINA ÇÖZÜM ÜRETİYORUZ”

Batman'ın 6 ilçesinde kongresini tamamlayan DEVA Partisi’nin son kongresi Beşiri’de gerçekleştirildi.

“ÜLKENİN SORUNLARINA ÇÖZÜM ÜRETİYORUZ”
21-09-2021 11:02
BATMAN
Google News

DEVA Partisi'nin Beşiri Kongresine, Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen ve İl Başkanı Melik Müjdeci katıldı. İlçe Kongresinde konuşan Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen “DEVA Partisi 81 ilin tamamında ve 700 ilçede teşkilata sahiptir. Yıl sonunda 971 ilçenin tamamında örgütlenmiş olacağız. Partimiz kurulduğu günden bu yana tüm siyasi partiler ile eşit, karşılıklı ve saygıya dayalı bir iletişim kurmuştur. AKP ve MHP hariç bütün partiler ile görüşüyoruz. Bu da onların kendi tercihidir” dedi.

“HER KONUDA ÇÖZÜM ÖNERİLERİMİZ VAR”

Türkiye’nin sorunlarına şimdiden çözüm ürettiklerini belirten Ekmen, “Biz sadece eleştiri yapmak üzere bir siyaset geliştirmiyoruz. Ne zaman bir soruna değinsek, çözümü de söylüyoruz. Hukuk ve adalet, kadın ve gençlik, eğitim ve sağlık, KOBİ, turizm eylem planlarımız hazır. Ülkemizde enflasyon yüzde 19 açıklanıyor. İki yıl önce 100 lira gelen elektrik faturası bugün 330 lira geliyor. Elektrik faturalarımız 400 liradan 600-800’e çıktı. Hani enflasyon yüzde 19’du? 5 yıl önce 17 liradan peynir alıyorduk, bugün 45 liraya yükseldi. Peki, çiftçi bu yükselişten para kazanıyor mu? Afet Yönetimi Eylem Planımızı da açıkladık. Türkiye’de ne afetlere hazırlık var ne de afet yönetimi var. Akdeniz’de yangınlar başlıyor, ormanları PKK yakıyor diye açıklama yapılıyor. Ülkenin hiçbir yerinde bununla ilgili soruşturma, gözaltı yok. Bunun sonucunda ne oldu? Alanya’da elinde silahla kimlik kontrolü yapanlar çıktı. Batmanlı, Diyarbakırlı çıksa belki de katliam yapacak. Bu ülkeyi bu şekilde kutulaştırıyorlar” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Kongre sonrası teşekkür mesajı yayımlayan İl Başkanı Melik Müjdeci ise “Gercüş, Hasankeyf ve Beşiri İlçe Kongrelerimize katılan Genel Başkan Yardımcılarımız Mehmet Emin Ekmen, Mustafa Ergen, kurucularımız Ferai Ökmen ve Abdurrahim Aksoy ile STK temsilcilerimiz, basın mensuplarımız, diğer siyasi parti temsilcileri, tüm eş, dost, akraba ve kıymetli Batmanlı vatandaşlarımıza sonsuz teşekkür ederim” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete