SİYASET

“ÜLKEYE DEVA OLMAYA GELİYORUZ”

Deva Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Elif Esen, Genel Yayın Yönetmenimiz Hatice Türkan’ın hazırlayıp sunduğu Kadın Kadına Siyaset Programına bağlandı. Esen, Batman Kadın Kolları Teşkilatına övgüler yağdırdı.

 “ÜLKEYE DEVA OLMAYA GELİYORUZ”
19-08-2022 16:50
20-08-2022 10:48
BATMAN
Google News

PROGRAMIN İLK YAYINI, DEVA PARTİSİ KADINLARIYLA GERÇEKLEŞTİ

Genel Yayın Yönetmenimiz Hatice Türkan, youtube platformunda Sonsöz WEB TV’de Kadın Kadına Siyaset Programının ilkini Deva Partisi Kadınlarıyla gerçekleştirdi. Canlı yayınlanan programa Deva Partisi Kadın Kolları Teşkilatından Özlem Şilan Türk, Hediye Akdeniz, Hazal Akınbay ve A. Esra Oran, konuk olarak katıldı. Kadınların ülkede ve Batman’da yaşadığı sorunların konuşulduğu programda Deva Partisi’nin kadın politikası da ele alındı.

“GURUR DUYUYORUZ”

Programa sürpriz bağlantı gerçekleştiren Deva Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Elif Esen, Batman Kadın Kolları Teşkilatına övgüler yağdırırken “Arkadaşlarımızla gurur duyuyoruz. Bütün iller bizim için çok özel fakat Batmanda çok genç ve dinamik bir ekibimiz var, çok kıymetli bir il başkanımız var ve bu da Batmanı bizim için önemli kılıyor. Batmana gelmeyi çok arzu ediyorum. Batman’ın bizim için şöyle bir özelliği var. Batmandaki teşkilatımız bizim çalışmalarımızda öncü projelerimizden birine ilk pilot il olarak çok büyük değer kattı. Batman İl Başkanlığımız, kadın çalışmaları başkanlığımızla birlikte bir günde yüz kapı projesi denilen bir proje başlattılar ve bir günde yüz kapıyı bazen de daha fazla kapıyı çalıp hatırlarını sorup, genel başkanımızın selamlarını iletip, ardından broşürlerimizi verdiler ve tanıttılar. DEVA Partimizi anlattılar. Partimiz çok genç bir parti. Biz, 2,5 yıllık bir parti olduğumuz için bizim vatandaşlarımıza Deva Partisinin çalışmalarını yüz yüze vatandaşa anlatarak, nasıl deva olacağımızı anlatmamız gerekiyor. 1 günde 100 kapı projesi Batman’da başarılı olunca pek çok ilimizde de bu proje başarıyla yürütüldü. Deva gönüllüleri bütün Türkiye’de bu projeyi temsil ettiler. Ülkemiz için şehir şehir dolaşıyoruz” dedi. Türkan, yayına bağlanan Esen’e teşekkürlerini iletti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
11 Mayıs 2024 e-gazete