SPOR

“UMARIZ Kİ SEBAT MAÇINI KAZANIRIZ”

“UMARIZ Kİ SEBAT MAÇINI KAZANIRIZ”

“UMARIZ Kİ SEBAT MAÇINI KAZANIRIZ”
16-12-2014 19:23
Google News

Petrolspor kulübü 2. başkanı Hayrettin Gülmez, “Umarız ki ilk yarının son maçı olan Akçaebatspor maçını kazanırız ve devre arasına galibiyetle gireriz” dedi.

Spor Toto 3. Lig 1. grup takımlarından Petrolspor, ilk yarının son maçı olan Akçaebatspor maçına galibiyet için sahaya çıkacak. Alınan kötü sonuçlar nedeniyle küme düşme hattında bulunan Petrolspor, kendisi gibi puan cetvelinin alt sıralarında bulunan Akçaebatspor ile kendi sahasında karşılaşacak.

MAÇ SEYİRCİSİZ

Bursa Nilüferspor maçında çıkan olaylar nedeniyle 2 maç seyircisiz oynama cezası alan Petrolspor Akçaebatspor maçını seyircisiz oynayacak. Akçaebatspor maçına galibiyet için çıkacaklarını belirten 2. Başkan Hayrettin Gülmez, 'Akçaebatspor ile ilk yarının son maçını kendi evimizde oynayacağız. Bu maçı kayıpsız kapatıp devre arasına galibiyetle gireriz' dedi.

ELEŞTİRİLERE AÇIĞIZ

Eleştiriye hiç bir zaman karşı olmadıklarını ifade eden Gülmez, "Yeter ki bu eleştiriler yıkıcı değil yapıcı olsun. Yapıcı eleştirilerin her zaman olmasından yanayız. Bu yapılan eleştirilerde hakaret ya da takıma zarar verecek şeyler olduğu zaman bunu kabul etmeyiz” diye konuştu.

DEVRE ARASINI BEKLİYORUZ

Devre arasını çok iyi değerlendireceklerini belirten Gülmez açıklamalarını şöyle tamamladı: “İkinci yarıda başkanımızın sezon başında koymuş olduğu şampiyonluk hedefini zorlayan bir takım oluşturacağız. Yönetimimiz oyuncularımızın ilk yarıda gösterdikleri duruma göre ve teknik heyetinde vereceği rapor doğrultusunda transfer politikamız netleşecek. Devre arası kampta eksik gördüğümüz yerlere mutlaka transferler yapılacaktır.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
14 Mayıs 2024 e-gazete