EĞİTİM

ÜNİVERSİTE ADAYLARINA REHBERLİK DESTEĞİ

ÜNİVERSİTE ADAYLARINA REHBERLİK DESTEĞİ

ÜNİVERSİTE ADAYLARINA REHBERLİK DESTEĞİ
10-07-2014 16:50
Google News

Üniversite giriş sınavlarının ardından tercihler konusunda sıkıntı yaşayan öğrencilere Milli Eğitim Müdürlüğü bu yıl da rehberlik danışma hizmeti veriyor.

Aldıkları puanlara göre tercih yapmakta zorlanan ve meslek dalları hakkında bilgileri olmayan öğrencileri bilgilendiren Öğrenci Tercih Danışma Merkezi, öğretmen evinde ve Batman Park’ta stant açtı. 17 Temmuz tarihine kadar her gün 14.00–20.00 saatleri arasında Rehberlik Danışma Hizmeti verecek olan Öğrenci Tercih Danışma Merkezinden, iki gün içerisinde 500’e yakın öğrenci faydalandı.

ÇELİK, DANIŞMA MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ

Tercih Danışma Merkezini ziyaret eden Milli Eğitim Müdürü Çelik, Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Hüseyin Yaz’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Tercih Danışma Merkezinde rehber öğretmen ve öğrencilerle bir süre sohbet eden Çelik “Her gün yüzlerce öğrencimiz Tercih Danışma Merkezlerindeki stantlarımızı ziyaret ederek rehberlik desteği almakta. Şehrin iki ayrı noktasında kurulan Tercih Danışma Merkezlerinde 29 rehber öğretmenimiz rehberlik desteği vermekte. Öğrencilerimize tercihler, istekleri ve puanları doğrultusunda rehberlik desteği verilmektedir. İki gün içinde 500 dolayında öğrencimiz, bu merkezlerimizden yararlandı” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete