EĞİTİM

Üniversite Ankara’da tanıtıldı

Batman Üniversitesi, Ankara'da düzenlenen fuarda aday öğrencilerle buluştu.

Üniversite Ankara’da tanıtıldı
02-08-2022 11:27
02-08-2022 11:29
ANKARA
Google News

30-31 Temmuz 2022 tarihleri arasında Kariyer, Doğru Tercihle Gelecek sloganıyla düzenlenen fuarda adaylara Batman Üniversitesinin akademik, kültürel, sanatsal ve sportif imkânları hakkında detaylı bilgi verildi.

Aday öğrencilerin zorlu bir sınav sürecinin ardından geleceklerine yön verecek olan tercih sürecinde Batman Üniversitesini tanıtmak ve tercih kararlarına destek olmak amacıyla fuarda yer alan üniversite, alanında uzman akademisyenler ve uzman rehberlerle adayların tercih sürecinde onlara yardımcı oldu. Fuarda her geçen gün akademik ve fiziki anlamda büyüyen Batman Üniversitesinde var olan ve yeni açılan bölümler, yapılan bilimsel, sosyal ve kültürel faaliyetler fuara katılan aday öğrencilere anlatıldı.

50’den fazla üniversite ve 500’den fazla akademisyenle bir araya gelen ve Batman Üniversitesini yakından tanıma fırsatı bulan aday öğrenciler, enerjinin pilot üniversitesi olan Batman Üniversitesi standına yoğun ilgi gösterdi. Aday öğrencilere yol göstermek ve onların kariyer hedeflerine ulaşmaları için bu fuarları çok önemsediklerini anlatan Üniversite Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, üniversite tercihi yapacak olan öğrencilerin kendilerini tanıması ve bu yönde tercihler yapmaları tavsiyesinde bulundu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete