GÜNDEM

ÜNİVERSİTE’DE FARKINDALIK ARTIRMA ETKİNLİĞİ

Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsü konferans salonunda düzenlenen etkinliğe, Vali Hulisi Şahin’in yanı sıra Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, kamu kurum yöneticileri, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı uzmanları, öğretim üyeleri, sanayiciler ile çok sayıda öğrenci katıldı.

ÜNİVERSİTE’DE FARKINDALIK ARTIRMA ETKİNLİĞİ
15-11-2018 15:09
Google News

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş’un açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda, Batman KÜSİ İl Temsilcisi Yrd. Doç. Dr. Hakan Karakaya, ilimizde yürütülen çalışmalara ilişkin bilgilendirme sunumunun ardından, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı uzmanları Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliğinin geliştirilmesi ve yürütülen çalışmalara ilişkin sunumlar gerçekleştirdiler.

Sunumların ardından bir değerlendirme konuşması yapan Vali Şahin, Kamu-Üniversite-Sanayi işbirliğinin önemine değinerek,  “Hedefimiz Batman’ı sanayi alanında en iyi yere getirmek olacaktır. Bu konuda üniversitelerimize büyük görevler düşmektedir. Sanayimizin potansiyeli çok önemli, çünkü sanayi açısından Batman diğer illere göre çok avantajlı.  Batman sanayi alt yapısına sahip bir şehrimiz. Bunu yeni bir bakış ile yönlendirmek ve daha katma değerli bir şekle dönüştürmek çok daha kolay olacaktır. Bu toplantı bize bir sistematik sağlamış oldu. Bu hususta ciddi çalışmalar yapmayı planlıyoruz” diye konuştu.

Toplantı, katılımcılara teşekkür plaketlerinin verilmesinin ardından sona erdi. Daha sonra kampüste incelemelerde bulunan Vali Şahin, yürütülen eğitim-öğretim çalışmalarına ilişkin yetkililerden bilgi aldı. (Valilik Basın)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete