GÜNDEM

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ MİNİBÜS İSTİYOR

Batman Üniversitesi Batıraman Kampüsünde okuyan öğrenciler, şehir merkezi ile üniversite güzergahı arasında minibüs hattının devreye alınmasını istiyor.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ MİNİBÜS İSTİYOR
17-05-2017 20:01
Google News

OTOBÜS YETERSİZ KALMAYA BAŞLADI

Kamuoyunda sıkça yer aldıktan sonra Batman Belediyesi tarafından Batıraman Kampüsü ile şehir merkezi arasında görevlendirilen halk otobüsü, üniversite öğrencilerinin hizmetine sunuldu. Halk otobüsü ile seyahat eden üniversite öğrencileri, ulaşım sorununun giderilmediğini belirterek, minibüs hattı talep etmeye başladı.

6 BİN İMZA TOPLANDI

Batman Üniversitesi Batıraman Kampüsünde okuyan üniversite öğrencileri, şehir merkezinden uzakta kalmanın sıkıntısını yaşıyor. Belediye otobüsünün yetersiz kaldığını savunan öğrenciler, başlattıkları imza kampanyası ile farkındalık oluşturmayı amaçlıyor. Topladıkları 6 bin imzayı Batman Valiliği ve Batman Belediyesine ulaştıracaklarını açıklayan üniversite öğrencileri “Belediye otobüsü ne yazık ki yetersiz kalıyor. Saatler, bütün öğrencilere uymuyor. Minibüs hattı devreye alınırsa, şehir merkezi ile kampüs arasındaki yolculuğumuz kolaylaşacak. Kampüse geldiğimizde şehirden kopmuşçasına bir duyguya kapılıyoruz. Bazen merkezde ilerimizi halledebilmek için saatlerce otobüs bekliyoruz. Topladığımız 6 bin imza ile bu güzergahta minibüs hattının devreye alınmasını umut ediyoruz” dedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete