EĞİTİM

Üniversite Yayınevi, 8 bin baskıya ulaştı.

Batman Üniversitesi bünyesinde kurulan Batman Üniversitesi Yayınevi tarafından yayımlanan bilimsel eserler, akademik literatüre önemli katkılar sunmaya devam ediyor. Şimdiye kadar farklı alanlarda 6 kitabın basıldığı yayınevinde, toplam 8 bin 500 baskı adedine ulaşıldı.

Üniversite Yayınevi, 8 bin baskıya ulaştı.
24-03-2023 16:00
24-03-2023 14:32
BATMAN
Google News

Önsözü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yazılan Nehir Millet ve Aydın Menderes kitabı yayınevinde basılan ilk kitap olurken, yayınevi tarafından daha sonra Batman Vizyon 2030 Arama Konferansı Kitabı, International Congress of Economics, Politics, HumanitiesandSocialSciences Özet Kitabı, Uluslararası Bilişim Kongresi 2022 Bildiriler Kitabı, Batman Halk Kültürü Projesi Kitabı ve Uluslararası Batman Sempozyumu Tam Metin, Kitabı basıldı.

“AMACIMIZ YAYINEVİNİ DAHA DİNAMİK HALE GETİRMEK VE DAHA FAZLA KİTAP BASMAK”

Rektör Prof. Dr. İdris Demir, “Yayınevi, aynı zamanda üniversitemiz akademisyenlerini eser ve yayın üretmeye de teşvik ediyor. Son dönemde hem uluslararası yayın sayımızdaki hem de yayınların başarı oranlarındaki yükseliş bunun en büyük örneği. Kitaplardaki eserler, sadece üniversitemizde görev yapan akademisyenlerimize ait değil, kitaplarda alanlarında uzman ulusal ve uluslararası birçok araştırmacının eserleri var” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete